Algemeen nieuws November
30

Feestelijke opening van de AT The Office Dome

Nieuws afbeelding

Zaterdagochtend 30 november 2019 om 10.00 uur is onze AT The Office Dome feestelijk geopend. Trots sprak voorzitter Gerard Breukelman over hoe onze eigen blaashal meer gezelligheid en betrokkenheid zal stimuleren, omdat er niet meer de sporthallen van de gemeente getraind hoeft te worden en ook de wedstrijden lekker op eigen terrein kunnen plaatsvinden. Wethouder Arjan Noorthoek sprak over een vitale sportvereniging, en ook de betrokkenheid van lokale ondernemers / sponsoren wordt door de gemeente zeer gewaardeerd in het verenigingsleven.


Opbrengst Grote Club Actie


Lisa de Graaf uit MD2 mocht de cheque open maken, waarop de geweldige opbrengst van de Grote Club Actie werd vermeld: € 7.982,40!! Hartstikke welkom is deze opbrengst. Iedereen heel hartelijk dank voor het verkopen en kopen van de loten.

Daarna opende Lisa officieel de AT The Office Dome met het doorknippen van het lintje. Vervolgens kon iedereen binnen in de blaashal kijken naar de geweldige ruimte met 2 wedstrijdvelden en 3 trainingsvelden; de balken liggen al op hun plek en ook de scoreborden zijn aangesloten. Wat een transformatie van het Corbulo-veld naar de AT The Office Dome!


Zie hieronder een foto-impressie van deze mooie ochtend.


Met dank aan Bocavista is er een Timelapse gemaakt van de opbouw van de blaashal en het leggen van de vloeren. Kijk hier in vogelvlucht hoe met vele vrijwilligers dit project is uitgevoerd https://youtu.be/YokjLYEQ1rk


Met dank aan DroneScenario.nl is er ook een mooi drone-filmpjevan onze blaashal gemaakt. De drone heeft tevens prachtige luchtfoto’s gemaakt. Bekijk hier de drone-film: https://youtu.be/kTZbLltWfe8


 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws