Wedstrijdverslag promotiewedstrijden D1

Nieuwsafbeelding

Helaas kon Dames 1 zich na 12 juni geen kampioen noemen. Gelukkig was er nog kans om te promoveren. Om 8:00 stonden we met drie busjes klaar om naar Upward in Arnhem af te reizen. De stemming zat er goed in ondanks het vroege tijdstip, de regen en de lange reistijd. Eenmaal aangekomen op Upward, was het tijd om de focus te pakken. De poule bestond uit zes teams, waarvan er twee zouden promo ...

Verslag promotie D1 in het AD!

Nieuwsafbeelding

Hockeysters Woerden promoveren na herkansing alsnog: ‘Goed voor de uitstraling van de club’
Anderhalve week geleden kon en moést Woerden de kroon op haar seizoen zetten. Dat lukte niet. Op eigen veld verloren de Woerdense hockeysters de wedstrijd en het kampioenschap met 3-4. Afgelopen zondag werd in Arnhem via de herkansing alsnog promotie bewerkstelligd.

MD1 piekt op het Nederlands Kampioenschap Hockey!

Nieuwsafbeelding

De meiden van de MD1 hebben het afgelopen seizoen in de hoogste pool van de 1e klasse gespeeld en zijn daarin bijzonder opgevallen, ook omdat ze in de deze competitie tweede werden achter een gerenommeerde club als SCHC. Op basis daarvan zijn ze uitgenodigd voor NK voor D-teams..

Zomerkamp Onfire gaat door!

Nieuwsafbeelding

Van 11-15 juli aanstaande vindt het ONFIRE zomerkamp weer plaats op Woerden. We hebben al genoeg deelnemers om het door te laten gaan dus dat is goed nieuws!  ...

Kom ook hockeyen bij MHCW !

NieuwsafbeeldingWIL JE OOK HOCKEYEN? Kom dan naar MHC Woerden!
Hockey is de allerleukste sport. En het is voor alle leeftijden! Lijkt het je leuk om te hockeyen? Kom dan bij ons je eerste stappen op het hockeyveld zetten.
Waarom hockey?

Vanaf 13 juni: op de maandagavond zomerhockey!

Nieuwsafbeelding

Vanaf 13 juni is weer iedere maandagavond zomerhockey. Iedereen vanaf 18+ is welkom om mee te doen, ook familie en vrienden van leden.
De inloop is vanaf 20:00 uur, de wedstrijden starten om 20:30 uur.
De mixed teams worden op de avond zelf samengesteld. De teams worden gemixt, zodat er diversiteit in spelniveau is binnen en tussen de teams.

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken