Sponsoracties

Nieuwe Zorgverzekering?
12-10-2017|

ONVZ Zorgverzekeraar is trotse sponsor van MHC Woerden en heeft een mooie actie: voor iedere polis die wordt afgesloten via MHC Woerden ontvangt de club € 100,-. 

Van plan om dit jaar te wisselen van zorgverzekeraar? Dan is ONVZ Zorgverzekeraar de overweging waard. Niet alleen verdient de club € 100,-, je bent gelijk verzekerd bij de enige echte zuivere restitutieverzekeraar van Nederland.
 

Volvo Clubbonus
1-1-2018|


De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid (of de ouder van een lid) van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer! Volvo is al sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de koninklijke Nederlandse Hockeybond. Indirect helpt Volvo daarmee iedere hockeyer in Nederland. Deze sponsoring activeert Volvo Cars Nederland nu ook regionaal, daar waar de Volvo dealers midden in de in de hockeysamenleving staan. 

Hooftman Autobedrijven is een dealer die midden in de in de hockeysamenleving staat en heeft al jaren warme banden met hockeyclubs in de regio zoals  Hockey Club Reeuwijk Bodegraven Goudse Mixed Hockey Club Hockey Club Alphen Mixed Hockey Club Woerden Hockey Club Waddinxveen en  Schoonhovense Mixed Hockey Club