Lidmaatschap

Wilt u graag meer informatie over hockey of denkt u er al concreet over om lid te worden van MHC Woerden? Dan bent u op deze pagina op het juiste adres! Geen hockeyervaring? Geen probleem! De hockeytrainers van MHCW zorgen ervoor dat je binnen enkele trainingen al de basistechnieken door hebt.

Lid worden

Voordat je kan gaan trainen dien je je aan te melden bij de ledenadministratie. MHCW heeft de mogelijkheid om 3 proeftrainingen te volgen voordat je besluit lid te worden. Hiervoor moet je je ook aanmelden bij de ledenadministratie ([email protected]). Als de proeftrainingen goed zijn bevallen, kun je je aanmelden als lid. Dit kan uitsluitend via het inschrijfformulier.

Afhankelijk van de mogelijkheden voor de betreffende leeftijdscategorie, wordt een lidmaatschap aangeboden.  Indien bij aanmelding plaatsing in een team niet mogelijk is omdat het maximum aantal spelers is bereikt, worden de gegadigden op een wachtlijst geplaatst. Het is voor gegadigden die op de wachtlijst staan, mogelijk trainingslid te worden. Ook gegadigden die geen wedstrijden kunnen of willen spelen kunnen zo'n lidmaatschap aangaan. De mogelijkheid van trainingslidmaatschap is afhankelijk van de beschikbare trainingscapaciteit.

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De leeftijd bepaalt in welke categorie een lid wordt ingedeeld. Voor de benjamins die met hockey willen beginnen geldt dat ze voor 1 oktober van het kalenderjaar minimaal 6 jaar moeten zijn. Opgeven voor de 1e jaars benjamins mag vanaf april voorafgaande aan het nieuwe seizoen dat het kind de 1e jaars benjamins leeftijd heeft.

Voor alle nieuwe leden geldt dat voordat men zich kan aanmelden voor een lidmaatschap/proeftrainingen eerst contact moet hebben met de ledenadministratie. Informatie/vragen etc. graag per mail op mailadres: [email protected]

In ieder geval ontvangen wij graag de naam van het aspirant lid, geboortedatum, telefoonnummer en mobiel nummer.

Afhankelijk van de mogelijkheden voor de betreffende leeftijdscategorie, kan een lidmaatschap/proeftrainingen worden aangeboden of het aspirant lid wordt op de wachtlijst geplaatst. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Opgeven voor de 1e jaars benjamins mag vanaf april voorafgaande aan het nieuwe seizoen dat het kind de 1e jaars benjamins leeftijd heeft.

De leeftijd bepaalt in welke categorie een lid wordt ingedeeld.

MHC Woerden biedt 3 weken een "niks aan, is niks betalen" garantie.

Nieuwe leden mogen altijd 3 proeftrainingen volgen alvorens ze besluiten of ze lid willen worden. Wanneer er besloten wordt om lid te worden; is contributie verschuldigd vanaf de eerste (proef)training.