Materialen

Materiaal keepers

Vanaf de E-teams worden er keeper outfits beschikbaar gesteld. De coach krijgt de beschikking over de sleutel van de materiaal. Er moet een sleutelborg worden betaal van 10 euro welke retour wordt gegeven bij het inleveren van de sleutel.

Er wordt een contract getekend met de coach voor het in bruikleen  nemen van de keeperspullen. Slijtage wordt niet in rekening gebracht maar schade die ontstaat door het onzorgvuldig gebruiken of verliezen van onderdelen van de outfit moet worden vergoed aan de club.

Als er iets kapot gaat aan je outfit, neem dan zo snel mogelijk contact op met de materiaalcommissie zodat we verdere schade kunnen voorkomen en er eventueel onderdelen vervangen kunnen worden

Vanaf de D-teams is er meestal een vaste keeper. Deze keeper kan rechtstreeks contact opnemen met de materiaal commissie.

Er wordt een contract getekend met de keeper voor het in bruikleen  nemen van de keeperspullen. Slijtage wordt niet in rekening gebracht maar schade die ontstaat door het onzorgvuldig gebruiken of verliezen van onderdelen van de outfit moet worden vergoed aan de club.

Materiaal trainers

Aan het begin van het seizoen worden ballen, hesjes en pionnen  beschikbaar gesteld en deze kunnen worden opgeslagen in kluisjes.

Verdere vragen?

Neem contact op met Björn Mielke (keepers) of Rinus van den Dungen (trainers): [email protected]