zaterdag 6 maart 2021
09:00 Thuis Meisjes B2 MHC Woerden MB1
14:00 Thuis Meisjes F2 !Oefenwedstrijd JF1
17:45 Thuis Jongens A1 MHC Woerden MA1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

Wachtlijstbeleid

Helaas heeft MHCW te maken met een wachtlijst voor bepaalde leeftijdscategorie├źn, er zijn dan niet direct mogelijkheden zijn om te starten met hockeyen.

De ledenadministratie kan je hier uiteraard over informeren en wanneer er niet direct mogelijkheden zijn bieden we je een plek aan op onze wachtlijst.

Het is moeilijk om aan te geven wanneer er wel mogelijkheden zouden kunnen zijn, e.e.a. is vaak sterk afhankelijk van het aantal opzeggingen wat we te verwerken krijgen in een bepaald seizoen.

De ledenadministratie heeft het beheer van de wachtlijst en zal wanneer er mogelijkheden zijn direct contact met je opnemen. In sommige gevallen wordt er een trainingslidmaatschap aangeboden (als we weten dat er in het volgende seizoen wel een mogelijkheid is tot een spelend lidmaatschap is). Dit trainingslidmaatschap is vaak met mogelijkheid tot invallen in de wedstrijden; de coach van het team kan je vragen om in te vallen wanneer het team te weinig spelers beschikbaar heeft.

De datum van inschrijving is ook de volgorde van de wachtlijst die we altijd hanteren.