ZXXX_Senioren

SENIOREN ALGEMEEN

Hockeyen bij MHC Woerden

Hockeyen doe je bij MHC Woerden, dus óók als je 18+ bent! Maar wat zijn de mogelijkheden, waar kan je terecht?

Senioren

In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren én de dames lijn een flink aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft

Teams voor seizoen 2016/2017

H1, H2, H3, H4, H5

D1, D2, D3

Veteranen

Ben je 35+? Dan is deze categorie geschikt voor jou. Ook hier zijn er zowel heren  (HVA 35 + HVL 45+) als een dames team DVA actief.

Trimhockey

Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou. Op de club zijn verschillende trimgroepen actief die op maandag of donderdagavond spelen. Elke laatste maandagavond van de maand worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld en wordt de avond afgesloten met een drankje en een hapje in het clubhuis.

Evenementen

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor én door senioren. Zo zijn er  borrels op zondagmiddagen (TD-tje) en jaarlijks een wervelend senioren BBQ aan het einde van het seizoen. 

Meer informatie over spelen in een team?

 

[email protected]

 

 

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken