Ledenadministratie Maart
27

Opzegging lidmaatschap MHC Woerden per seizoen 2024-2025

Nieuws afbeelding

Beste leden van MHC Woerden,

Seizoen 2023-2024 is nog in volle gang. Achter de schermen zijn de collega’s van de TC (Technische Commissie) al bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2024-2025.

Om goed inzicht te houden in het aantal leden per leeftijdscategorie en wie (van de wachtlijst) we een plek kunnen aanbieden voor komend seizoen, vragen wij om je medewerking.

We willen heel graag dat je bij MHC Woerden blijft hockeyen! Echter, indien je volgend seizoen toch wilt stoppen met hockeyen, wil je dit dan z.s.m. doorgeven. We weten dan "eerder” wie we mee kunnen nemen in de planning voor volgend seizoen.

Uiterlijk op30 april 2024 moet je opzegging via mail bij de ledenadministratie binnen zijn.

Belangrijk! Volgens de statuten geldt 30 april van het lopende verenigingsjaar als uiterste opzegdatum. Na die datum ben je reglementair lid voor het volgende seizoen en ben je opnieuw het volle contributiebedrag verschuldigd.

Om misverstanden te voorkomen, moeten opzeggingen per mail naar de ledenadministratie worden gestuurd (email: [email protected]). Let op dat je een bevestiging van je opzegging van de ledenadministratie ontvangt. Meer details vind je op de website.

Eindexamenkandidaten opgelet:Jullie weten nu misschien al wel of je wel/niet geslaagd bent, maar weet je nog niet wat en waar je na de zomer verder gaat studeren of werken, zeg dan toch tijdig op en leg uit wat je plannen zijn. Mocht de situatie zo zijn dat je toch lekker bij MHC Woerden kunt blijven hockeyen, dan kun je jezelf direct weer aanmelden zonder dat hier weer inschrijfkosten aan verbonden zijn.

Hartelijk dank voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,

Ook namens de collega’s van de TC,

Ledenadministratie MHC Woerden

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken