Bestuur Mei
10

Wie is de persoon die heel graag op 31 Mei a.s.Gerard Breukelman wil opvolgen als voorzitter van onze Hockeyclub?

Nieuws afbeelding

Dat is Laura Kleinveld,42 lentes jong, samenwonend met mijn partner Michel van Wijk en onze dochters Fiene van 10 bijna 11 jaar (MO12-2) en Jenthe van 8 jaar (MO8-1).

Door onze dochters zijn wij inmiddels alweer 6 jaar verbonden met MHC Woerden.

Ik heb gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de Hospitality sector heb ik de overstap gemaakt naar de Zorg. Als Manager Diensten en Welzijn ben ik nu werkzaam bij een zorgaanbieder in Rotterdam. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor 2 Verzorg- en Verpleeghuizen in Kralingen-Crooswijk, 3 dagbestedingen en een team van individuele begeleiders thuiszorg in Rotterdam, Ridderkerk en Drechtsteden. Dit werk doe ik met heel veel toewijding en liefde voor de zorg van onze bewoners en klanten in de wijk.

Ik zou me ook graag op dezelfde manier willen inzetten voor onze mooie hockeyclub. Mijn eigen meiden hockeyen met veel passie en plezier en dat gun ik alle leden. Dat is mede de reden om me kandidaat te stellen voor deze functie en mijn bijdrage hieraan te kunnen leveren.

In de afgelopen jaren hebben zowel Michel als ikzelf ons ingezet als coach en ben ik lid van de Jongste Jeugdcommissie waarin we de jongste jeugd proberen te binden aan onze club.

Zij zijn de toekomst om te kunnen blijven groeien en bloeien. Samen met de andere leden van het bestuur zou ik heel graag voor en met alle leden, ouders en vrijwilligers willen zorgen voor nog meer verbinding, groei in de breedste zin van het woord en spelplezier. Een sterke en gezellige vereniging verder bouwen, gedragen door een GROEN hart.

 

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken