Sponsor worden

 

Wekelijks sporten bijna 900 leden bij onze hockeyclub, waarvan ruim 600 jeugdleden. Met dit ledenaantal zijn we een van de grootste sportclubs van Woerden. Meer dan 65 teams spelen wekelijks hun competitiewedstrijd in midden Nederland:  van Veenendaal tot Haarlem, van Almere tot Amerongen. 

MHC Woerden heeft als motto ‘hockey met een hart’. De club biedt naast een gezellige, sociale en betrokken sfeer, diverse hockeymogelijkheden , op recreatief en competitie niveau, voor spelers, trainers, scheidsrechter en vrijwilligers. Ook het Funkey en G–Hockey trekken wekelijks sportieve Woerdenaren naar de velden.  De club heeft ook de MHC Woerden Hockey Academy (voor de jeugdspelers) en een prima keepersopleiding.

Enkele van de jaarlijkse, sportieve, activiteiten  zijn: Kaboutercompetitie, het Holleboom Toernooi,  het Familie Toernooi, de Diplomadag met hockeycircuit en BBQ voor de Jongste jeugd en de  MHC Woerden Ladies Night.      


Voor sponsoren biedt MHCW diverse mogelijkheden o.a.

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Voor hockeyclub Woerden is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit/professionalisering van de gehele hockeyclub.


Hoofdsponsor:  

Voor één sponsor is het hoofdsponsorschap gereserveerd. Úw bedrijfsnaam kan door al onze leden (bijna 900 leden!) op de voor of achterzijde van het MHC Woerden tenue gedragen worden. Daarbij hebben we uiteraard een mooi pakket van exposure via de site www.mhcwoerden.nl, (veld) borden, Narrow Casting en de MHC Woerden hockey app! Neem contact met ons op voor meer details.


Co-sponsor:  

Voor de bedrijfsnaam van een co-sponsor hebben we in ieder geval een plek op de mouw van het MHC Woerden tenue, dat door bijna 900 (!) leden gedragen wordt..

Daarbij hebben we uiteraard een mooi pakket van exposure via de site www.mhcwoerden.nl, (veld) borden, Narrow Casting en de MHC Woerden hockey app! Neem contact met ons op voor meer details.


Toernooi of Evenement sponsor:  

Natuurlijk behoort het jaarlijks sponsoren van een evenement ook tot de mogelijkheden. Uw bedrijfsnaam wordt gekoppeld aan van onze een jaarlijks, zeer druk bezochte, evenementen in de MHC Woerden Agenda, bijvoorbeeld het Familietoernooi (voor jong en oud) of het traditionele Holleboomtoernooi dat al jarenlang met Pasen voor de jeugd wordt georganiseerd. Neem contact met ons op voor meer details over dat en kosten.

Daarnaast hebben we ook verschillende sponsormogelijkheden op wat kleinere schaal. 

Voor het seizoen 2021-2022:

Teamsponsoring

  1. Contractduur: 1 jaar
  2. Kosten: aanschaf kleding en bedrukking + bijdrage aan MHC Woerden € 300,- per seizoen

Narrow Casting, op de 4 of 5 televisieschermen in het clubhuis komt in het weekend iedere 90 seconden uw boodschap voorbij

  1. Contractduur: 1 jaar
  2. Kosten: € 350,- per seizoen

Veldbord:

  1. Contractduur: 3 jaar + eenmalige aanschaf veldbord
  2. Kosten: € 350,- per seizoen
  3. Plaatsing van het bord: in overleg 

Het sponsorbeleid van MHC Woerden beoogt een samenwerking waarbij zowel uw organisatie, als MHC Woerden voordeel behalen. Om dat te bereiken willen we een relatie met u opbouwen. Meer met u doen, dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van u welke communicatiedoelen u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen of - indien nodig - ontwikkelen.


Heeft deze informatie geleid tot inspiratie of wilt u graag met ons in gesprek gaan en kijken wat bij u én ons past?

Neem contact met ons op via [email protected] en wij gaan snel in gesprek met u.

MHC Woerden Spelregels sponsoring: Klik hier


Prijzen MHCW Sponsorlijn the Indian Maharadja

Verkrijgbaar bij Intersport Twinsport Superstore Woerden

TRAININGS PAKKEN INDIAN MAHARADJA: (WIT JACK/GROENE BROEK)

Jack heren en dames SR, € 54,99

Jack junior, € 49,99

Broek heren en dames SR, € 49,99

Broek junior, € 39,99

(Korting: 30 % bij aanschaf voor een heel team)

BEDRUKKING NAAM:

€ 5,00 per naam

MHCW HOODED DEAL: (korting inbegrepen)

HOODED SWEATERS INDIAN MAHARADJA INCLUSIEF NAAM EN MHCW LOGO:

Senioren € 40,-

Junioren € 35,-

Mogelijk in diverse kleuren

 

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken