Competitievormen Senioren


Hockeyen doe je bij MHC Woerden, dus óók als je 18+ bent! Er zijn verschillende competities, waaraan je kan deelnemen, elk voor een speciale doelgroep:

  •  Jong Senioren
De Jong Seniorencompetitie is er voor de 17- tot en met 25-jarigen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Deze competitie bestaat uit twee delen. In de winterstop wordt op grond van de voorcompetitie een nieuwe indeling gemaakt voor de competitie tot aan de zomer
  •  Senioren
In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren én de dames lijn een flink aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft. De competitie bestaat in de regel uit een poule van max 12 teams die een volledige competitie afwerken op het veld.
  •  Veteranen
Als vrouw 30+ of als man 35+? Dan is deze categorie geschikt voor jou. Ook hier zijn zowel heren (HVA 35 + HVL 45+) als dames (DVA) actief. Ook de veteranenteams werken normaal gesproken een volledige competitie af in een veldhockeyseizoen.
  •  Trimhockey
Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou. Op de club zijn verschillende trimgroepen actief die op maandag of donderdagavond spelen. Sinds 2019 wordt ook deelgenomen aan de Trimcompetitie, zodat de er ook ruimte is om wedstrijden te spelen.

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor én door senioren. Zo zijn er borrels op zondagmiddagen (TD-tje) en jaarlijks een wervelend senioren BBQ aan het einde van het seizoen.

Meer informatie over een lidmaatschap als senior bij MHC Woerden vind je hier.

 

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken