Lid worden


Proefperiode
Hockey is super leuk! Wij willen iedereen de gelegenheid geven om echt te ervaren of hockey jouw sport is. Daarom kun je bij MHC Woerden 3 maanden vrijblijvend komen meetrainen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij de ledenadministratie (naam, geboortedatum, telefoonnummer en eventuele (team)voorkeuren). Lid worden
Bevalt het trainen goed en wil je (KNHB-)wedstrijden gaan spelen? Dan is een lidmaatschap vereist en verplicht. Dit kan door het inschrijfformulier te mailen naar de ledenadministratie--------
Contributie
De contributie en inschrijfgeld 2023-2024 is vastgesteld door de ALV. Ieder nieuw lid betaald € 40,00 inschrijfgeld. Oudleden zijn géén inschrijfgeld verschuldigd, als ze zich opnieuw aanmelden.

De contributie wordt via automatische incasso ge├»nd in het aantal termijnen zoals aangegeven op het inschrijfformulier. Indien er geen machtiging wordt afgegeven dient de factuur in één keer te worden voldaan.

Per lid wordt € 50,00 extra gefactureerd, de zogenaamde non-vrijwilligersbijdrage. Dit bedrag zit in het bovengenoemde totaalbedrag. 
Leden en ouder(s)/verzorger(s) van leden die in het seizoen voldoende vrijwilligerswerk voor MHC Woerden uitvoeren (richtlijn 40 uur per jaar of meer) worden hiervan gevrijwaard. De € 50,00 zal wordt aan het einde van het seizoen terugbetaald. 

De contributie zaalhockey is onderdeel van de basiscontributie en wordt in rekening gebracht bij alle O18, O16, O14, O12, O10 en O9 jeugdleden (ongeacht daadwerkelijke deelname). Bij senioren wordt deze extra in rekening gebracht naar gelang deelname.

De trimmers trainen op maandag en/of donderdag. Op beide dagen trainen kan voor hetzelfde tarief.
 
Gegevens wijzigen
Veel gegevens zijn zelf te wijzigen door in te loggen op Mijn MHCW en vervolgens te klikken op 'Profiel'. Lukt het daar niet, dan graag per e-mail contact opnemen met de ledenadministratie.

Opzeggen
Opzeggingen dienen schriftelijk/via e-mail voor 30 april 2024 gemeld te worden aan de ledenadministratie, anders wordt verondersteld dat men stilzwijgend instemt met het spelen in het daaropvolgend seizoen 2024/2025 en geldt er ook een contributieplicht.
 
Wanneer je (onverhoopt) al weet dat je volgend seizoen wilt stoppen met hockeyen, vragen we je dit om zsm door te geven zodat evt. wachtlijst leden alvast gaan laten meetrainen om alvast wat hockeyervaring op te doen!

Uitzondering opzegging Eindexamenkandidaten 
Wanneer je alléén wilt opzeggen als je bent geslaagd voor je examen, vermeld dit duidelijk bij je opzegging. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan is dat al rot genoeg en kunnen wij kijken of je toch jouw plek in je team kunt houden. 

Volledige info Lidmaatschappen

 

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken