Keepers jongste Jeugd


Vanaf de 6-tallen wordt met een keeper gespeeld.

Elk E6 en E8 team ontvangt van MHC Woerden een keeperstas met legguards (beenbeschermers), klompen, keepershandschoenen, een helm en een body protector. Vanaf de 8-tallen bevat de keeperstas ook een keepersbroek en maskers voor verdedigers. De keeper is verplicht om een shirt te dragen met een kleur die afwijkend is van zowel ons eigen tenue als van het shirt van de tegenstanders. MHC Woerden stelt een speciaal MHC Woerden-keepersshirt ter beschikking.

De materialen worden aan het begin van het seizoen ter beschikking gesteld aan de coach en blijven eigendom van de club. De coach is verantwoordelijk voor de zorg van de uitrusting. Aan het einde van het seizoen dienen de materialen weer te worden ingeleverd.

Als in de loop van het seizoen materiaal kapot gaat, neem dan zo snel mogelijk contact op met de materialencommissaris via [email protected].

De speler die is toegewezen als keeper, krijgt in de week voorafgaand aan de wedstrijd speciale keeperstraining. Trainingstijden staan in de app.

 

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken