Communicatie

Om iedereen goed en snel te informeren verspreiden we berichten via verschillende media. Hoe blijf je op de hoogte van alle activiteiten?

Website
Op onze website www.mhcwoerden.nl staan mededelingen over trainingstijden, afgelastingen, teamindelingen, oproepen voor workshops en infoavonden etc. Hier vind je ook algemene informatie over onze vereniging, activiteiten en commissies.

App
De MHCWoerden app is handig voor de communicatie binnen je team over speeltijden, trainingen, vertrektijden en taken. Ook voor het belangrijkste verenigingsnieuws. Coaches beschikken over extra (communicatie) functies mits ze inloggen als coach.

Mail
Leden krijgen berichten automatisch via het emailadres dat in ons administratiesysteem LISA staat.

Sociale media
Via onze sociale media delen we informatie én belevenissen zoals kampioenschappen, verslagen van activiteiten, trainingen en evenementen. Met video's en foto's. Volg MHC Woerden via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte! Berichten kunnen worden aangeleverd via [email protected]

facebook MHC Woerden
facebook MHC Woerden Evenementen

Privacy en beeldrechten
MHC Woerden gebruikt foto- en videomateriaal om leden en ouders te informeren over en te enthousiasmeren voor activiteiten op onze vereniging. Dit beeldmateriaal wordt gemaakt door een aan MHC Woerden verbonden fotograaf, door leden van commissies en door de communicatie van MHC Woerden.
Daarnaast roept communicatie leden en ouders geregeld op om berichtjes, foto's en video op te sturen, bijvoorbeeld kampioensfoto's die we op de website plaatsen.

Restricties
In het algemeen laten we alcohol buiten beeld, zijn we terughoudend met beeldmateriaal van jeugd (we vragen indien mogelijk vooraf toestemming van ouders/verzorgers) en weren we berichten die onnodig kwetsend of te persoonlijk zijn.
We gebruiken zoveel mogelijk zelfgemaakt beeldmateriaal, soms gebruiken we beeldmateriaal dat op internet beschikbaar is. Indien mogelijk stemmen we dat af met rechthebbenden.

Reacties
Mocht je vragen of bezwaren hebben tegen het gebruikte beeldmateriaal op MHC Woerdenmedia (website, app etc), neem contact op met:
Communicatie: [email protected]
Bestuur: [email protected]
We zullen het gebruikte materiaal dan zo snel mogelijk aanpassen of verwijderen.