Aan het woord is Menno Lievers

Nieuwsafbeelding

Kan je iets over jezelf vertellen? 
‘Zeker, mijn naam is Menno Lievers en ik ben sinds dit seizoen de trainer/coach van Heren 1 bij MHC Woerden. In mijn persoonlijke leven ben ik universitair docent theoretische filosofie aan de Universiteit Utrecht. 

PubQuiz 24 mei

Nieuwsafbeelding

Doe mee met de ultieme uitdaging op 24 mei bij MHC Woerden!
Test je kennis tijdens onze legendarische pubquiz. Vorm een team van 4 tot 6 personen of ga solo, het wordt hoe dan ook een avond vol plezier en trivia! Toegang is gratis, kosten borrelplank €15 euro. Na afloop is er een feest in het clubhuis.

30+ Toernooi 22 Juni

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 22 juni is het zo ver! Het 30+ toernooi van MHC Woerden. In het thema old school kan jij de hele middag hockeyen. De dag gaat er namelijk als volgt uitzien
15.00 uur ontvangst 15.30 uur wedstrijden 18:00 uur borrel 19:00 uur blauwe hap 20:00 uur oldschool disco

Fletiomare Goalie Clinic

Nieuwsafbeelding

Op 20 mei, Tweede Pinksterdag, vindt weer de Fletiomare Goalie Clinic plaats voor keepers van alle leeftijden en van alle clubs uit Nederland.
De Fletiomare Goalie Clinic garandeert jou een top dag met uitdagende trainingen, workshops, persoonlijk beeldmateriaal, persoonlijk trainingsadvies en feedback en oefeningen die je thuis kunt doen.

Klussers gezocht!

Gezocht ter ondersteuning van ons huidige klusteam:
Ben je een (kleine) klusser en heb je 1x per maand 2 uurtjes tijd? Dan zoeken we jou voor (kleine) klusjes rondom de club zoals schilderwerk, timmerwerk, opruimwerkzaamheden of groene klusjes. Elke eerste zaterdag van de maand van 10-12, koffie en koek staat klaar! Interesse? Meld je aan bij [email protected]

Onfire zomerkamp 15 tot 19 juli

Nieuwsafbeelding

We komen er weer aan! Van 15-19 juli vindt het ONFIRE hockeykamp plaats op MHC Woerden!
De zomervakantie laat niet lang meer op zich wachten en dus is het ook weer tijd voor de ONFIRE kampen! In de zomer organiseert ONFIRE Hockey Support een 5-daags hockeykamp voor 7-16 jarigen op MHC Woerden.

Coaches en managers gezocht voor seizoen 2024 - 2025

Voor het seizoen 2024 – 2025 zoeken we weer coaches en managers voor onze jeugdteams. Je bouwt als coach/manager een sportieve band op met je team en je levert een waardevolle bijdrage aan de club. Wij zoeken coaches voor de breedteteams en managers voor de lijnteams.
De rol van de coach:
Motivator die het team kan enthousiasmeren
Samenwerken met de trainer van het team

Aan de trainers en leden van MHC Woerden

Aan alle trainers en leden van MHCW,
Graag een dringend verzoek aan jullie om na elke training, doelen en andere trainingsmaterialen op te ruimen en een leeg veld achter te laten voor de volgende training of vrijdag voor de wedstrijden zaterdag. 

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken