Bestuur Mei

Beoogd Opvolger Willem, Bestuurslid Wedstrijdzaken: Anne van Dijk

Hallo,

Ik ben Anne van Dijk, moeder van 3 hockeyende dochters en zodoende dus ook in aanraking gekomen met de club. Ooit begonnen als barcoach en momenteel nog actief als lid van de jongste jeugdcommissie en deels teammanager bij mijn oudste dochter in het team (M016-1)

Zelf heb ik geen hockey ervaring maar ik speel al vanaf mijn vierde jaar handbal dus het verenigingsleven is mij niet vreemd.

Het is de bedoeling dat ik de functie bestuurslid wedstrijdzaken van Willem van der Heijden over ga nemen Ik krijg ondersteuning in de persoon van Sabrine vd Oever die het onderdeel arbitrage op zich heeft genomen daar ben ik erg blij mee!

Het bestuur van MHC Woerden is relatief nieuw en we hebben er met zijn allen zin in om het goede werk van het "oude” bestuur voort te zetten en er tegelijkertijd onze eigen draai aan te geven.

Tot ziens op de club!