Senioren Mei
7

H30+ zoekt teamspelers

H30+ zoekt teamspelers

Ben jij 30+ en heb je zin om het hockey weer op te pakken in een gezellig team?

We zijn een flexteam. Oftewel we vinden het erg fijn als je iedere week met ons meespeelt, maar ook 2 of 3 keer per maand is mogelijk. Uiteraard gaan we graag voor de overwinning, maar gezelligheid staat bij ons voorop. De derde helft wordt altijd door ons gewonnen!

Herken je hierin, dan zijn wij op zoek naar jou! De ambitie is om in de 3eklasse te blijven spelen, waarvoor we versterking van het team zoeken. Onze doelstelling is dat we een wat grotere groep hebben (15-16 man) waardoor je ook een keer een zondag geheel zorgeloos kunt afzeggen. Naast het hockeyen organiseren wij eens per jaar een teamdiner en sluiten we het seizoen traditioneel af met een BBQ.

We kijken er naar uit ons team uit te breiden. De enige voorwaarde voor toetreding tot ons team is een flinke dosis gezelligheid (en dat je 30+ bent)

Je bent welkom om een keer mee te trainen of mee te doen aan de zomeravond hockey.

  • We trainen elke woensdag van 20:30 – 22:00 u.

  • Zomeravond hockey van juli-aug iedere maandagavond, als het weer het toelaat, met

    senioren en introducees (18+) vanaf 20:30-22:00 u.

    Aanmelden kan via:

    [email protected]

    MHC Woerden wil iedereen de gelegenheid geven om echt te ervaren of hockey jouw sport is. Daarom kun je 3 maanden vrijblijvend komen meetrainen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij de ledenadministratie (naam, geboortedatum, telefoonnummer o.v.v. H30+). 

Bijlage

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken