Algemeen nieuws November
18

22 november 2021: de vernieuwde website van MHC Woerden online!

Nieuws afbeelding

Na een lange periode van voorbereiding gaat volgende week onze nieuwe website live. Frisser, handiger en makkelijker in gebruik door een nieuwe navigatie en verbeterde zoekfunctie.

Natuurlijk hebben we ook de teksten vernieuwd en zijn door de site heen een aantal mooie en leuke foto’s toegevoegd. Overigens, nieuwe (actie-) foto’s zijn altijd welkom! Onze sponsors zijn nu nog beter te vinden onder een eigen knop. Nog een voordeel: de nieuwe website is mooier op je mobiel.

Ruim een jaar geleden zijn we met het redesign begonnen. We zijn er trots op dat vanaf volgende week maandag 22 november iedereen er gebruik van kan maken. In de loop van maandag zal de overgang plaatsvinden. 

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Willem van der Heijden, Floris Nieuwenhuis en Babette Kooijman, maar natuurlijk ook naar alle anderen die betrokken zijn geweest; zonder hun inzet en toewijding was het niet zover gekomen!

Benieuwd naar het resultaat? Check op 22 november in. Natuurlijk horen we graag wat je er van vindt! Laat het weten via [email protected]

 

Marc Klooster

Communicatie MHC Woerden

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken