Arbitrage Juli
3

CS-kaart 201715 bedankt MHCW

Nieuws afbeelding

Aan weinig diploma’s heb ik zoveel lol beleefd als aan de (club)scheidsrechterskaart die mij,14 jaar oud, in 1959 uitgereikt werd op de AMHC Amersfoort. Fluiten vond ik toen al erg leuk maar zelf spelen nog net iets leuker. Maar dat fluiten deed ik er altijd heel graag bij; zonodig door er gewoon om te zeuren. Intussen verhuisde ik nogal eens en dus ook van hockeyclub. Tot tenslotte de vijfde en laatste, de MHCW, een aanmelding kreeg. Toen het hockeyen hier voor mij stopte was dat een mooi moment om het fluiten te intensiveren en me daarin verder te bekwamen. Dus werd de laatste, ruim tien, jaren alles wat maar op een hockeyveld/-zaal/-hal leek afgestruind om fluitpotjes mee te kunnen pikken; uiteraard de meeste op MHCW.

Nu ook daaraan, spijtig genoeg, een einde is gekomen rest mij een saluut waarmee ik iedereen van dit cluppie heel erg wil danken voor het, geheel kosteloos, bieden van de ruimte, de vrijheid en het speelveld voor mijn geliefde tijdverdrijf.

Peter Schepp

 

Wij zijn als club veel dank verschuldigd aan Peter. Naast de ontelbare wedstrijden gefloten door hem, heeft Peter zich ook seizoenenlang over de organisatie van het spelregelexamen ontfermd en maakte hij deel uit van de scheidsrechtercommissie. In alles wat Peter op het vlak van arbitrage heeft gedaan straalde zijn plezier en liefde voor het fluiten van wedstrijden door. Peter heeft zo een herkenbare en onuitwisbare bijdrage geleverd aan arbitrage op MHC Woerden.

Peter, ontzettend bedankt en het ga je goed!

Namens het bestuur,

Willem van der Heijden

 

Reacties

Jan-Lieven Poissonnier

7-7-2021 @ 00:23:38 |Bedankt Peter!

Inge Ribbert

7-7-2021 @ 21:45:00 |Super gedaan Peter dank

Ronald Breen

10-7-2021 @ 13:22:15 |Dank Peter.

Julian Minnaard

11-7-2021 @ 10:11:43 |Bedankt Peter!

Arjen Wildemans

11-7-2021 @ 20:32:25 |Peter, ontzettend dank voor alles wat je hebt gedaan. kan we de trainingen nog levendig herinneren die met veel enthousiasme hebt gegeven.

Reageer op het nieuws