zaterdag 6 maart 2021
09:00 Thuis Meisjes B2 MHC Woerden MB1
14:00 Thuis Meisjes F2 !Oefenwedstrijd JF1
17:45 Thuis Jongens A1 MHC Woerden MA1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
Algemeen nieuws Januari

ONFIRE hockeykamp in de voorjaarsvakantie!

Nieuws afbeelding

Nu ook in de voorjaarsvakantie lekker hockeyen met ONFIRE Hockey Support! Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met hockeyclub Woerden organiseert ONFIRE Hockey Support het bekende ONFIRE hockeykamp waarbij je ontzettend veel bijleert en uiteraard ook plezier maakt.

Het kamp wordt georganiseerd van 22-24 februari. Drie dagen lang intensief trainen van 9.30-15.30 uur onder begeleiding van zeer goede trainers. De groepen zijn klein waardoor de trainer veel individuele aandacht kan geven aan het individu zodat je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt en beter wordt, zelfs na 3 dagen! We zien het zelfvertrouwen van de kinderen iedere dag toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen! De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het ONFIRE hockeykamp is voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar en bij het indelen van de groepen houden we rekening met leeftijd en niveau.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze promotiefilm op https://www.youtube.com/watch?v=BcU5ZmnazLU en bezoek onze website www.hockeysupport.nl. Schrijf je snel in want vol is vol!

Bijlage