Algemeen nieuws Oktober

Coronavirus van invloed op hockeysport

Op dinsdag 13 oktober waren premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer op televisie voor een persconferentie. Ze vertelden over strenge regels tegen het coronavirus.

De maatregelen die 13 oktober door de overheid zijn afgekondigd gelden per woensdag 14 oktober 22.00 uur. De regels gelden minstens 2 weken. Misschien nog langer.

De maatregelen zijn ook van invloed op de (hockey)sport:

- Voor mensen van 18 jaar en ouder geldt: sporten mag alleen op 1,5 meter afstand van anderenen alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen.
Hockeywedstrijden en trainingen zijn voor deze categorie dus niet toegestaan;

- De sportregels gelden niet voor kinderen tot 18 jaar. Zij mogen wel in grotere teams sporten. Of wedstrijden spelen met teams van hun eigen club;

- Trainingen voor kinderen tot 18 jaar gaan dus door, ook in de Herfstvakantie. Zie voor meer informatie de app / trainingsschema;

- Sportkantines zijn gesloten;

- Douches en kleedkamers zijn gesloten.

Nadere informatie volgt zodra er meer bekend is.

Met sportieve groet,

Het bestuur,

Gerard Breukelman, Luuk Kornelius, Willem van der Heijden, Arjen Wildemans, Leendert Maris, Lara van Dijk, Marc Klooster

Bijlage