Algemeen nieuws Augustus
26

Bereikbaarheid MHC Woerden

Nieuws afbeelding

Het kruispunt Hollandbaan-Waardsebaan gaat tussen 26 augustus en maart 2020 op de schop.

De gemeente Woerden werkt aan een betere doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid in Woerden-West. Onderdeel hiervan is het ruimer maken van het kruispunt Hollandbaan-Waardsebaan.  De gemeente probeert de hinder bij deze ingrijpende klus tot een minimum te beperken, maar vraagt uw begrip mocht u deze toch ondervinden.


De werkzaamheden aan het kruispunt zelf starten op 26 augustus 2019. Verwachte oplevering: maart 2020. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 19.00 uur.
Het streven is dat het verkeer zo veel mogelijk van de kruising gebruik kan blijven maken. Daarom wordt er in fases gewerkt, waarbij steeds andere delen van de kruising worden afgesloten.


De werkzaamheden tijdens de eerste fase  starten op de Waardsebaan-Noord. Het weggedeelte tussen de Voltaweg en de kruising met de Hollandbaan is afgesloten voor alle verkeer van 26 augustus – 16 september. Er gelden omleidingen, ook voor fietsers. De omleidingen worden met borden aangegeven. De werkzaamheden zijn afgestemd met hulpdiensten en openbaar vervoer. Alle woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Voor meer informatie: https://www.woerden.nl/inwoners/nieuws/aanpassen-kruispunt-hollandbaan-waardsebaan

Bijlage