Algemeen nieuws Januari

Beste leden, vrijwilligers, ouders, trainers, sponsors en andere betrokkenen,

Nieuws afbeelding

Namens het bestuur van MHCW wens ik jullie alle goeds voor dit nieuwe jaar. Dat 2019 maar een jaar vol mooie momenten, gezondheid en sportiviteit mag worden.

Met trots blikken we terug op 2018. In de eerste plaats trots op het spelplezier binnen onze club en daarnaast op de sportieve prestaties en de inzet van onze vrijwilligers. Ter verhoging en facilitering van het spelplezier hebben we ook een aantal belangrijke zaken met elkaar gerealiseerd waaronder de aanbouw van het clubhuis, het Jumbo speelveldje, led-verlichting, op veld 1 en 2, een verbouwing van de keuken, nieuwe shirts en een rookvrije club.

Met ambitie blikken we vooruit naar 2019. Er zijn nog veel plannen en we hopen met elkaar weer stappen te zetten. Doen jullie ook mee om van dit nieuwe jaar een mooi MHCW-jaar te maken?

Met sportieve groet,

Gerard Breukelman