Algemeen nieuws December

Internationale wedstrijden bij MHC Woerden

Nieuws afbeelding

Vrijdag 7 december spelen de JA1 en de Jong D1 van de MHC Woerden een internationale wedstrijd tegen twee schoolteams van het Paarl Gim uit Paarl, een stad in Zuid-Afrika. De stad ligt ongeveer 60 kilometer ten noordoosten van Kaapstad en is gesticht door Hollanders.

Het Paarl Gim is een school voor gymnasium en sport is een belangrijk onderdeel van de schoolcultuur. Naast hockey (hokkie) wordt er onder andere aan voetbal, volleybal, tennis, rugby en golf gedaan.

De hockeyteams van Paarl Gim spelen in een sterke schoolcompetitie, waarin de jongens het afgelopen seizoen als tweede zijn geëindigd en de dames een derde plek pakten. De komende week reizen de spelers door een deel van Europa om enkele oefenwedstrijden te spelen en ze bezoeken daarnaast een aantal steden.

De wedstrijd van Jongens A1 begint op vrijdag 7 december om 19.00 uur, de dames spelen hun wedstrijd om 19.30 uur.

Kom kijken naar deze bijzondere wedstrijden!

Bijlage