Algemeen nieuws November
13

Lang leve de sportouder - Gratis theatershow van Steven Pont

Nieuws afbeelding
Voor trainers en ouders is het soms lastig om te gaan met sportende kinderen. De verschillende karakters kunnen leiden tot misverstanden. Wat doe je bijvoorbeeld met een kind dat niet meer wil trainen of juist extreem fanatiek is?

Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen, nodigen Sportplezier en Rotterdam Sportsupport je uit voor een bijzondere theatershow met Steven Pont. Hierin staan de sportende kinderen -met al hun verschillende karakters! - centraal. De show is gratis en speciaal voor sportouders en jeugdtrainers. Je kunt die avond live jouw vragen stellen aan Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, vader en oud sportcoach.
https://sportplezier.nl/content/2018/10/181025_sportplezier-live-met-steven-pont

Steven Pont (56
) 
is Nederlands bekendste ontwikkelingspsycholoog. Hij schrijft columns in onder andere het AD, is regelmatig op de televisie te zien, heeft zijn eigen boeken, zoals Mensenkinderen! en hij geeft trainingen, workshops en lezingen.  Hij is al jaren betrokken bij de campagne Sportplezier. Zo maakte hij in samenwerking met de KNVB een film over het ontstaan van cultuur in een voetbalteam en hoe een trainer daar invloed op kan uitoefenen. Steven heeft ook ervaring als voetbalcoach en benadrukt het belang en effect van de sociale omgeving op gedrag.  ‚Äč