Bestuur Oktober
19

Rookbeleid per 1 november 2018

Nieuws afbeelding

Vanaf 1 november zijn wij rookvrij 


MHC Woerden is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 november 2018 de stap naar een rookvrij sportterrein.

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt MHC Woerden iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.


Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie ze opkijken, zoals andere sporters, trainers en volwassenen. Zien roken, doet roken.


Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie.


Vanaf 1 november zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers. We vragen rokers wel om buiten het zicht van kinderen te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, langs de lijn en het terras zijn rookvrij, behalve de bij binnenkomst terrein links gelegen overdekte rookplek.

We rekenen op jullie medewerking om samen met MHC Woerden te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.


Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via [email protected].


Met sportieve groet,


Bestuur MHC Woerden


Lees meer over rookvrije sport opwww.rookvrijegeneratie.nl/sport