Jongste Jeugd Mei
8

De Jongste Jeugd Commissie zoekt jou!

Nieuws afbeelding

Draag (nog) een steentje bij aan onze mooie club en wordt lid van de commissie die van alles voor onze jongste jeugdleden organiseert.

De Jongste Jeugd Commissie regelt o.a. dat alle thuiswedstrijden op zaterdagmorgen soepel verlopen. Daarnaast organiseren wij leuke evenementen en wedstrijden voor de Jongste Jeugd zoals de kaboutercompetitie, het sinterklaasfestijn, clinics, de BBQ, slotdag en nog veel meer.

Na volgend seizoen ontgroeien de kinderen van een aantal commissieleden de Jongste Jeugd. Daarom willen wij onze activiteiten komend seizoen graag overdragen aan een "nieuwe generatie" Jongste Jeugd ouders. Wij bieden jou een leuke vrijwilligersfunctie in een prettig team. Als lid van de Jongste Jeugd Commissie krijg je vrijstelling voor overige taken (spelleiding, bardienst en rijden) en krijg je de vrijwilligersbijdrage per lid terug.

 

Lijkt het je wat om volgend seizoen lid van de Jongste Jeugd Commissie te worden? Laat het ons snel weten en stuur een mail naar [email protected] of spreek een van ons gewoon even aan.

 

We hopen je snel in ons leuke team te mogen begroeten!Annemieke, Ilse, Joyce, Miriam, Natalie, Pieter & Saskia