Zaalhockey Oktober
9

Zaalcompetitie 2017-2018 1e informatie (BELANGRIJKE DATA)

Nieuws afbeelding Het duurt nog even maar achter de schermen zijn we al weer hard aan het werk voor het zaalhockey seizoen. Graag willen wij alvast het volgende onder jullie aandacht brengen. Al onze 8-tallen, jeugd 11-tallen, Dames 1, Dames 2, Dames J1, Heren 3 en Heren 4 zijn hiervoor ingeschreven bij de KNHB.

De zaalhockeydata zijn:

09-12, 10-12, 16-12, 17,12, 23-12 (reserve), 24-12 (reserve)

06-01 (reserve), 07-01 (reserve), 13-01, 14-01, 20-01, 21-01, 27-01 en 28-01.

03-02, 04-02, 10-02, 11-02, 17-02 en 18-02

De verwachting is dat elk team ongeveer 6 speeldagen zal hebben, welke dagen dit zijn weten we nog niet. Het speelschema is half november klaar en is dan pas inzichtelijk voor onze leden.

We hebben De Thijs van der Pols (zondagen) en De Noord Sijde/Oudewater (zaterdagen en zondagen) voor de competitiedagen kunnen reserveren. Dit zijn dan onze thuisaccommodaties. De coaches/managers zullen dan ook rijdiensten moeten inplannen voor het team als het team daar speelt maar hierover later veel meer informatie.

Tijdens de competitie hebben we beperkte trainingsruimte door de week maar wel altijd de zondagen in De Snellerpoort en De Kroon (Harmelen).

We gaan proberen om alle teams gedurende het gehele zaalseizoen één keer per week te laten trainen in de zaal. De kans is groot dat het niet op dezelfde trainingsdagen zal zijn waar nu de veldtrainingen op plaatsvinden. Wij moeten het doen met de uren en dagen die wij van de gemeente krijgen. Ook is het mogelijk dat de trainingen voor een team telkens in een andere zaal plaatsvinden. Kijk dus t.z.t. heel goed op welke dag en waar de training is. Het zal te zijner tijd ook allemaal in de app staan. Deze trainingen (gedurende de competitie) kunnen wij pas gaan indelen als het speelschema bekend is.

BELANGRIJK:

Voorafgaande aan de zaalcompetitie zullen er op zondag 26 november en op zondag 3 december voor alle teams zaaltrainingen zijn.

De trainingstijden hopen wij z.s.m. te publiceren. Trainingen zullen zijn in De Snellerpoort, Thijs van der Pols of De Kroon.

Verder zal er vanaf maandag 4 december niet meer buiten worden getraind door de 8-tallen en de elftallen.

Voor de G-hockey, Funkey en de benjamins blijven de trainingen ongewijzigd. Voor de 6-tallen zal vanaf maandag 4 december nog maar één keer per week getraind gaan worden (geen keeperstrainingen). Alleen op de woensdagen. Houd wel altijd de site goed in de gaten of de trainingen vanwege het weer zijn afgelast. Indien er verdere informatie is zullen we het zo snel mogelijk laten weten.

Vanaf 19 februari gaan we weer trainen volgens het reguliere trainingsschema (buiten). Dit is maar 1 week voordat de voorjaarsvakantie start op 26 februari (en zijn er geen trainingen).

Groeten,

De zaalcie