Sponsoracties

Volvo Clubbonus
1-1-2017|


De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid (of de ouder van een lid) van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer! Volvo is al sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de koninklijke Nederlandse Hockeybond. Indirect helpt Volvo daarmee iedere hockeyer in Nederland. Deze sponsoring activeert Volvo Cars Nederland nu ook regionaal, daar waar de Volvo dealers midden in de in de hockeysamenleving staan. 

Hooftman Autobedrijven is een dealer die midden in de in de hockeysamenleving staat en heeft al jaren warme banden met hockeyclubs in de regio zoals  Hockey Club Reeuwijk Bodegraven Goudse Mixed Hockey Club Hockey Club Alphen Mixed Hockey Club Woerden Hockey Club Waddinxveen en  Schoonhovense Mixed Hockey Club

Intersport Twinsport Clubdeal
1-8-2017|


Afgelopen jaren, en ook dit jaar, komt het steeds vaker voor dat teams niet alleen in het veld, maar ook daar buiten, eenheid willen uitstralen. Dat juichen wij natuurlijk toe!

Dit leidt vaak tot gesponsorde truien, vesten of pakken. Het is echter niet bij iedereen bekend dat dit ALTIJD via de sponsorcommissie moet lopen: bedrijven plaatsen hun logo, naam, op kleding die door MHCW’ers bij MHC Woerden wordt gedragen. Daar staat voor alle commerciële partijen een financiële verplichtingen naar de club tegenover. Naast deze financiële bijdrage controleren wij of er een belangenconflict is met één van de bestaande contracten/sponsors en we hierdoor een belangrijke sponsorinkomsten voor MHC Woerden in gevaar brengen.

Heb je dus plannen om met jouw team een gesponsord(e) trui, vest of pak aan te schaffen, neem dan ALTIJD VOORAF contact op met de sponsorcommissie en we kijken wat mogelijk is. Ook als je deze plannen al hebt opgepakt/uitgevoerd, graag nog even met eens van ons contact opnemen. Voor het collectief aanschaffen van vesten of truien met bijvoorbeeld alleen de naam van de spelers er op, is het handig om even contact met ons op te nemen of langs te lopen bij Intersport Twinsport onze hofleverancier.

Met sportieve groet, namens de sponsorcommissie,

Frank, John, Edith, Thea, Paul, Lars, Pascal

Klik hier voor grote afbeelding