De Dug-Out Netwerk Club

Welkom bij De Dug-out, uw plek in de Netwerkclub van MHC Woerden

‘De Dug-out’ is de Netwerkclub van MHC Woerden. Voor ondernemende leden, sponsors, ondernemers en geïnteresseerden uit Woerden en omstreken, met een hart voor hockey.

Ons doel?

De Dug-out biedt haar leden een sportief platform om in de informele en positieve sfeer van MHC Woerden hun netwerk uit te breiden. Hierbij hopen we op een prettige en lange termijn relatie met alle leden van de Netwerkclub. Wij geloven in deze ambitie, omdat onze verbondenheid met MCH Woerden ervoor zorgt dat er meer contactmomenten zijn dan bij andere businessclubs. Je loopt elkaar op de club vaker tegen het lijf: op een zaterdag of zondag langs de lijn, op een doordeweekse dag bij het brengen en/of ophalen van de kinderen als ze moeten trainen. Je komt elkaar dus tegen in een gemoedelijke en sportieve omgeving. Zo’n omgeving verdient een mooie Netwerkclub!

Wat bieden we?

Per jaar organiseren we minimaal drie interessante bijeenkomsten. Sportief, zakelijk en op een informele manier. Daarnaast kunnen leden zelf een bijeenkomst organiseren op eigen locatie. De hockeyclub is voor velen het verbindend element, waardoor de sfeer gemoedelijk is en niet meteen te zakelijk. De Dug-out ondersteunt MHC Woerden financieel en we willen samen een extra stimulans geven aan de uitstraling van onze club.

Kernwaarden

Bij De Dug-out hangt een informele sfeer, we bewaken en maken gebruik van de kleinschaligheid. We voeren persoonlijke gesprekken met bestaande en nieuwe leden om ieders wensen in kaart te brengen. Verder nodigen we iedereen van harte uit om actief mee te denken over het organiseren van leuke activiteiten.

Voor wie?

De Dug-out is voor ondernemende leden van MHC Woerden, sponsors, ondernemers en geïnteresseerden uit Woerden en omstreken met een hart voor hockey.

Aanmelden?

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van twee jaar (1 september – 31 augustus). De jaarlijkse bijdrage is € 100,00 per jaar.

Wat bieden we?

De Dug-out organiseert minimaal drie keer per jaar interessante bijeenkomsten. Sportief, zakelijk en op een informele manier.

Voor meer informatie of aanmelden: [email protected]