Opzeggen

Statutair geldt 31 mei van het lopende verenigingsjaar als uiterste opzegdatum (voor dit seizoen dus 31 mei 2016). Na die datum ben je reglementair lid voor het volgende seizoen en ben je opnieuw het volle contributiebedrag verschuldigd.

Om goed inzicht te houden in het aantal leden per leeftijdscategorie; en wie we van de wachtlijst (voor sommige leeftijdscategorieën helaas lang) eventueel een plek kunnen aanbieden voor komend seizoen; vragen wij om je medewerking.

Wanneer je (onverhoopt) al weet dat je volgend seizoen wilt stoppen met hockeyen (we vinden dit natuurlijk ontzettend jammer); wil je dit dan z.s.m.doorgeven. We weten dan "eerder” met wie van onze leden we volgend seizoen geen rekening hoeven te houden. Ook kunnen we dan evt. wachtlijst leden alvast gaan laten meetrainen om alvast wat hockeyervaring op te doen!

Om misverstanden te voorkomen moeten opzeggingen schriftelijk (per mail op [email protected]

We zullen dan e.e.a. administratief in orde maken en je hiervan een bevestiging sturen. Je trainer(s) en coach(es) ontvangen hiervan ook een cc natuurlijk.

Eindexamenkandidaten opgelet: wanneer je alleen wilt opzeggen als je bent geslaagd voor je examen (de uitslag weet je natuurlijk nog niet). Zeg dan toch tijdig op en leg even uit wat je plannen zijn. Mocht je onverhoopt niet slagen kan je jezelf direct weer aanmelden zonder dat hier weer inschrijfkosten aan verbonden zijn.