V A C A T U R E K R A N T  2 0 1 8

Help!
Beste speler, ouder, verzorger, vrijwilliger en betrokkenen van MHC Woerden,

Naast de reguliere competitie, de trainingen, trainers- en scheidsrechtersopleiding (voor-, zaal-/winter- en nacompetitie) staat de MHCW agenda boordevol met allerlei activiteiten als Funkey- en G hockey, Eindemaandswedstrijden voor de jongste jeugd, Pietentraining, Holleboomtoernooi, Familie toernooi, Diplomamiddag met BBQ, Clinic, Scheidsrechterscursus, Coachavond, Trainersavond, T(hee) D(ansant), Hockeyfeesten… een kleine greep uit alle activiteiten.

Zonder vrijwilligers zou er geen enkele van bovengenoemde activiteiten plaats kunnen vinden. Sterker nog, MHC Woerden zou niet kunnen bestaan! Daarom zijn wij alle ouders (in welke rol dan ook) vrijwilligers, commissieleden en andere betrokkenen zeer dankbaar, en hopen dat zij hun goede werk blijven voortzetten.

Een bruisende club als MHC Woerden met bijna 1.000 leden is volop in ontwikkeling en heeft veel vrijwilligers nodig, ook voor het nieuwe seizoen.
Help MHC Woerden en ga deze uitdaging aan. Wij rekenen op jouw enthousiaste reactie!

Hartelijke groet,

Bestuur MHC Woerden

(Maatschappelijk) stage plaatsen:
MHC Woerden heeft ook voldoende ruimte voor Maatschappelijke stages. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Welke mogelijkheden MHCW biedt is te lezen in mhcw(maatschappelijke)stage