Beleid

Geen alcoholOok wij houden ons aan de wet dat er geen alcohol geschonken mag worden aan en gedronken mag worden door jongeren onder de 18 jaar. Wij controleren streng op leeftijd en zullen bij overtreding hiervan passend optreden.

Nix 18Wist je dat je onder de 18 zelfs strafbaar bent als je alcohol bezit op een openbare plek? Onze accommodatie is een openbare plek en houden wij deze regel streng in de gaten.
Op zaterdag verkopen wij pas alcohol NA 16 uur (uiteraard alleen aan 18 jaar en ouder).

MASEen maatschappelijke stage is een stage voor scholieren in het voortgezet onderwijs. MHCW biedt leerlingen de mogelijkheid hun maatschappelijke stage bij de hockeyclub in te vullen.
Bijvoorbeeld: helpen bij eindemaandwedstrijden, Holleboomtoernooi, Diplomadag Jongste Jeugd. Download hier de informatie (link) en mail naar [email protected].