zaterdag 27 november 2021
08:30 Thuis Meisjes 6E1 MHC Fletiomare M6E2
08:30 Thuis Meisjes 6E4 HC Geldermalsen M6E1
08:45 Uit Meisjes 8E1 Hockey Club Houten M8E2

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

ZXXX_Materialen

Materiaal keepers

Vanaf de E-teams worden er keeper outfits beschikbaar gesteld. De coach krijgt de beschikking over de sleutel van de materiaal. Er moet een sleutelborg worden betaal van 10 euro welke retour wordt gegeven bij het inleveren van de sleutel.

Er wordt een contract getekend met de coach voor het in bruikleen  nemen van de keeperspullen. Slijtage wordt niet in rekening gebracht maar schade die ontstaat door het onzorgvuldig gebruiken of verliezen van onderdelen van de outfit moet worden vergoed aan de club.

Als er iets kapot gaat aan je outfit, neem dan zo snel mogelijk contact op met de materiaalcommissie zodat we verdere schade kunnen voorkomen en er eventueel onderdelen vervangen kunnen worden

Vanaf de D-teams is er meestal een vaste keeper. Deze keeper kan rechtstreeks contact opnemen met de materiaal commissie.

Er wordt een contract getekend met de keeper voor het in bruikleen  nemen van de keeperspullen. Slijtage wordt niet in rekening gebracht maar schade die ontstaat door het onzorgvuldig gebruiken of verliezen van onderdelen van de outfit moet worden vergoed aan de club.

Materiaal trainers

Aan het begin van het seizoen worden ballen, hesjes en pionnen  beschikbaar gesteld en deze kunnen worden opgeslagen in kluisjes.

Verdere vragen?

Neem contact op met Bj√∂rn Mielke (keepers) of Rinus van den Dungen (trainers): [email protected]