zaterdag 27 november 2021
08:30 Thuis Meisjes 6E1 MHC Fletiomare M6E2
08:30 Thuis Meisjes 6E4 HC Geldermalsen M6E1
08:45 Uit Meisjes 8E1 Hockey Club Houten M8E2

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

ZXXX_Funkey Hockey

Ben je een jongen of meisje van vijf jaar oud en wil je op een leuke en speelse manier kennis maken met hockey? Kom dan op Funkey bij MHC Woerden!

Wat is Funkey hockey

Funkey is een leuke en speelse manier om kennis te maken met de hockeysport. Het is een mix van balvaardigheid en looptraining in een "hockeyjasje”.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes. Nog niet met echte hockeymaterialen: we maken gebruik van o.a. zachte ballen en knotshockeysticks, leuk en veilig.

Je hebt sportieve kleding nodig en schoenen waarop je goed kunt rennen.

Voor wie is funkey?

Funkey is zowel voor meisjes als jongens. Gezien de grote animo van meisjes voor hockey (en de wachtlijst hiervoor bij de jeugd) worden er meer jongens toegelaten voor funkey hockey.

Wanneer wordt er gespeeld?

De trainingen zijn van 15.15 – 16.15 uur op woensdag.

Hoe meld je je aan?

Ben je benieuwd geworden, meld je dan nu aan via [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en geboortedatum. De eerste drie lessen gelden als proefles, daarna kan er besloten worden om definitief door te gaan.

Meer informatie over funkey nodig, mail dan naar [email protected]