zaterdag 27 november 2021
08:30 Thuis Meisjes 6E1 MHC Fletiomare M6E2
08:30 Thuis Meisjes 6E4 HC Geldermalsen M6E1
08:45 Uit Meisjes 8E1 Hockey Club Houten M8E2

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

ZXXX_Sportiviteit_en_respect

In het kader van Respect en Sportiviteit bij MHCW presenteren wij u de nieuwe regels. Regels en afspraken die een bijdrage leveren aan het hockeyen, het spelplezier en hoe wij bij MHC Woerden met elkaar omgaan. Wij hopen dat je ze ter harte neemt en bijdraagt aan een veilige club en een veilig sportklimaat!

Download: Sportiviteit en Respect MHC Woerden

Hoe we met elkaar omgaan geldt voor zowel de spelers, als de ouders, de coach, de trainers, scheidrechters en toeschouwers.

Gedragscode
Met een gedragscode streven wij ernaar een goed en stimulerend sportklimaat te borgen. Dit vereist een positieve bijdrage van iedereen die aan MHCW verbonden is. Op ongewenst gedrag moet dan ook alert gereageerd worden. In de gedragscode leest u wat wij verstaan onder ongewenst gedrag en wat u kunt doen ingeval van ongewenst gedrag.