zaterdag 27 november 2021
08:30 Thuis Meisjes 6E1 MHC Fletiomare M6E2
08:30 Thuis Meisjes 6E4 HC Geldermalsen M6E1
08:45 Uit Meisjes 8E1 Hockey Club Houten M8E2

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

ZXXX_Beleid

Geen alcoholOok wij houden ons aan de wet dat er geen alcohol geschonken mag worden aan en gedronken mag worden door jongeren onder de 18 jaar. Wij controleren streng op leeftijd en zullen bij overtreding hiervan passend optreden.

Nix 18Wist je dat je onder de 18 zelfs strafbaar bent als je alcohol bezit op een openbare plek? Onze accommodatie is een openbare plek en houden wij deze regel streng in de gaten.
Op zaterdag verkopen wij pas alcohol NA 16 uur (uiteraard alleen aan 18 jaar en ouder).

MASEen maatschappelijke stage is een stage voor scholieren in het voortgezet onderwijs. MHCW biedt leerlingen de mogelijkheid hun maatschappelijke stage bij de hockeyclub in te vullen.
Bijvoorbeeld: helpen bij eindemaandwedstrijden, Holleboomtoernooi, Diplomadag Jongste Jeugd. Download hier de informatie (link) en mail naar [email protected].