ZXXX_Trimhockey

Algemene info TRIM-hockey 
Welkom bij MHC Woerden TRIM hockey 

Op maandag en donderdag wordt er 1,5 uur getraind. Op de maandag en donderdag van 20:30 tot 22:00. De combinatie van vrijheid in tijdsbesteding, gezelligheid en binding van het team maakt trimhockey een recreatief en eigentijds onderdeel van onze vereniging. Inmiddels bestaat de groep trimmers uit circa 30-40 spelers. 

De training zelf
De trainingen zijn vrijblijvend, je hoeft niet door te geven of je komt trainen of niet. Na het inlopen en inslaan (10-15 minuten) doen we diverse tactische en technische oefeningen o.l.v. de trainers. Daarna sluiten we af met een partijtje. In principe trainen wij het hele jaar door met m.u.v. 2 weken rond Kerst en de zomerperiode als de velden zijn gesloten. 

Eindemaand
De laatste maandag van de maand spelen we een eindemaand wedstrijd. Er wordt dan op klein of groot veld met alle trimmers onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Na deze wedstrijd gaat de bar van het clubhuis open voor een hapje en een drankje. Jaarlijks bezoeken we met 1 of 2 teams Trimhockey toernooien in de regio. 

Voor wie is trimhockey?
De leeftijd varieert van 20 tot 60 jaar, waarvan de meesten tussen de 30 en 50 jaar zijn. TRIM-hockey is voor beginnende en gevorderde spelers. Met startende hockeyers wordt rekening gehouden. Bij TRIM-hockey wordt gemengd gespeeld door dames en heren.

Maak vrijblijvend kennis
Kom gerust een paar keer meetrainen om de sfeer te proeven. Je dient je wel eerst als aspirant lid aan te melden. Dit is geheel vrijblijvend. 

Om je aan te melden als (aspirant) lid kun je een mailtje sturen naar: [email protected] De ledenadministratie regelt de formele inschrijving en contributie-inning.

Contributie per seizoen € 207,50
  
Voor verdere informatie over de TRIM-hockey:[email protected] Informatie over de club en lidmaatschap: [email protected]
 

Jongste Jeugd

Jeugd

Senioren

Zoeken