zaterdag 15 mei 2021
14:30 Uit Meisjes B3 MHC Woerden Meisjes A3

Coach

Coaching voor A/B C/D en Jongste Jeugd

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft een belangrijke taak om het technische kader binnen de verenigingen maximaal te ondersteunen. De stijging van het aantal jeugdleden binnen de KNHB is groot. Daarom richt de KNHB zich op de kwaliteitsverbetering van trainers en coaches. Want door hun enthousiasme en deskundigheid wordt de ledentoename en kwaliteit in de jeugdcategorie bereikt. De KNHB zorgt voor ondersteunende middelen door het aanbieden van opleidingen, materialen en producten zoals het handige Coach Bijdehandje.

Kies hieronder het boekje behorende bij één van de drie categorie├źn.

• Coach bijdehandje - A&B Jeugd (download)
  • Coach bijdehandje - C&D Jeugd (download)
  • Coach bijdehandje - Jongste Jeugd (download)

Aanvullende materialen

Hieronder vindt u formulieren die u kunt gebruiken bij de voorbereiding van uw trainingen en coaching op het veld

Hoe regel ik een oefenwedstrijd?

Oefenwedstrijden kunnen op twee manieren worden geregeld:

1. Allereerst bij het wedstrijdsecretariaat vragen of de wedstrijdsecretaris al contacten en plannen heeft m.b.t. oefenwedstrijden. De wedstrijdsecretaris kan ook kijken of er veldcapaciteit beschikbaar is en of er scheidsrechters beschikbaar zijn.

2. Natuurlijk is het ook handig om als coach of trainer zelf contacten te hebben om een oefenwedstrijd te spelen. Dan is het ook nodig om contact te hebben met het wedstrijdsecretariaat om te kijken of er (als er in Woerden wordt gespeeld) veldcapaciteit is.