Ballenkids gezocht voor het ABN AMRO Hockey Weekend 2022

Nieuwsafbeelding

Van 24 t/m 28 augustus vindt het ABN AMRO Hockey Weekend weer plaats, de aftrap van het hockeyseizoen! Deze traditionele start van het seizoen kent zijn 14e editie. Wederom zullen zowel de dames als heren Hoofdklasse teams strijden om de felbegeerde ABN AMRO Trofee.

MHC Woerden is erbij tijdens de Woerdense Vakantie Week!

Nieuwsafbeelding

Op maandag 15 augustus vindt op het Exercitieveld de sportochtend van de Woerdense Vakantie Week plaats.
Er zullen ook dit jaar weer veel sportclubs aanwezig zijn met hun eigen materialen.
Ook de Mixed Hockey Club Woerden is aanwezig met een pannaveldje.
Voor jou een mogelijkheid de hockeysport gratis uit te proberen zonder dat je ergens aan vast zit.

Vanaf 13 juni: op de maandagavond zomerhockey!

Nieuwsafbeelding

Vanaf 13 juni is weer iedere maandagavond zomerhockey. Iedereen vanaf 18+ is welkom om mee te doen, ook familie en vrienden van leden.
De inloop is vanaf 20:00 uur, de wedstrijden starten om 20:30 uur.
De mixed teams worden op de avond zelf samengesteld. De teams worden gemixt, zodat er diversiteit in spelniveau is binnen en tussen de teams.